Inbjudan till Släktträff / Medlemsmöte 2021-08-27 till 2021-08-28

En förening är inget utan sina medlemmar. Som en följd av styrelsens beslut att sammanföra de olika grenarna i Estenbergska familjen är det naturligt att förlägga föreningens släktträffar på orter där vi kommer medlemmarna nära. Nästa årsträff äger rum i Älvdalen den 27-28 augusti 2021. Styrelsen har följande aktiviteter:

Fredagen den 27 augusti. Guidad rundtur med buss till bl.a. Blyberg, Garberg, Väsa och Rot Skans. Håkan Estenberg kommer att vara vår guide denna dag.

Lördagen den 28 augusti: För att lära känna Älvdalen lite bättre skall vi besöka Älvdalens kyrka, Älvdalens kyrkogård samt Porfyr- och Hagströmsmuseet. På kvällen arrangeras en gemensam middag på Hotell Älvdalen, där det kommer att serveras 2 rätters middag samt kaffe och kaka.

Transporter.

Deltagare arrangerar själva sin resa t/r Mora. Föreningen har bokat en buss som hämtar upp anlända deltagare i Mora torsdagen den 26 augusti för vidare transport till Älvdalen. På söndagen den 30 augusti avgår buss tillbaka till Mora. Vi återkommer med exakta tider.

Boende

Deltagare bokar själv rum. Föreningen har reserverat ett antal rum på Hotell Älvdalen tel. 0251-10500. Vid bokning av dessa skall anges att Ni tillhör Estenbergska Släktföreningen. Endast ett begränsat antal platser finns tillgängliga.

Föreningens bidrag

Föreningen kommer att bekosta hyra av buss samtliga dagar samt subventionera middagen på lördagen med 100 kr/ medlem.

Priser boende

Hotell Älvdalen

Dubbelrum to+fr 1195kr/ natt

Dubbelrum lö+sö 1095kr/ natt

Priser fredagen

Enkel lunch 100 kr

Priser och meny på lördagen

Förrätt:

Älvdalsskagen 129:-

Varmrätt. Välj mellan:

Ryggbiff 279 :-

Älvdalslax 249:-

Kaffe och kaka 55:-

Möjlighet finns för icke medlemmar att deltaga. Icke medlemmar betalar fullt pris.

Sista anmälningsdag är den 31 mars 2021. Vid bokning skall betalning för middagen erläggas. Med anledning av rådande pandemi kommer styrelsen att följa utvecklingen noga. I det fall styrelsen anser att hela släktmötet måste ställas in kommer förskottsinbetalning att återbetalas.

Anmälan görs till Marie Estenberg Andersson.

Email: xmarie_andersson@yahoo.se

Mobil: 0702-966797

Lämna ett svar